Soul Song op maat

Een muzikaal cadeau
Voor jezelf of iemand anders 

Als zangeres en songwriter schrijf ik met veel plezier en liefde persoonlijke songs op maat. Zo’n Soul Song is een unieke vertaling van jouw verhaal, het verhaal van iemand die je dierbaar is, of van de visie en missie van jouw bedrijf.

Een vertaling met impact. Want muziek verbindt en raakt, recht in het hart. Een prachtig cadeau om (jezelf) te geven.

Raken & Verbinden

De stappen naar Jouw eigen song

Vier jouw mijlpaal en
persoonlijke doorbraken

Stel je voor. Jij hebt jouw bijzondere verhaal in handen. Hoorbaar in kloppende klanken en woorden. Een muzikaal verhaal over de stappen die jij gezet hebt de afgelopen jaren. Over wat je meemaakte, en de lessen die je daarvan leerde. Wat een prachtige manier om zulke persoonlijke doorbraken en mijlpalen te vieren! En wat een mooie reminder voor de momenten in het leven dat je die wel weer even kunt gebruiken.

Een song als cadeau

Maar misschien ken je ook wel iemand anders die zo’n persoonlijke soul song verdient. Een dierbaar familielid, een vriend of een collega die veel voor je betekent. 

 

Jouw missie in een herkenbare jingle

Of je hebt een bedrijf met een belangrijke missie. Jij wilt jouw doelgroep bereiken en raken op een bijzondere manier. Met herkenbare, rake muziek die je overal bij kunt gebruiken. In je podcast, in video’s of tijdens events bijvoorbeeld.  

“Nicoline heeft een heel bijzondere gave. Zij raakt de kern exact, waarna zij die vertaalt in woorden en noten. De song die daar dan uitkomt is zo diep, zo raak, zo mooi. Omdat hij van binnen komt en door de klanken van haar stem. Dat gun je iedereen. “

Barbara Kerstens
Programmadirecteur bij Voeding leeft, schrijfster en bruggenbouwer

Between dreams and a restless night
You will feel peace and light

Het aanbod

Alleen het beste voor jouw song

In elke Soul Song stoppen een we flinke dosis tijd, aandacht en liefde. We duiken uitgebreid in jouw verhaal, om er precies achter te komen hoe jouw nummer mag klinken. Welke woorden kloppen, maar ook of het licht en puur mag klinken, of dat jouw verhaal wel wat stevige power kan gebruiken. Voor de perfecte klank zorgen natuurlijk voor het beste team van componisten, producers en muzikanten. Allemaal met maar één duidelijk doel: op zoek naar de allerbeste vertaling van wie jij bent en wat jij wilt laten horen in de muziek.

We gaan dus een bijzondere samenwerking aan. Creatief en heel persoonlijk. Een samenwerking die pas stopt zodra jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Welk pakket je ook kiest, daar steken we altijd ons hand voor in het vuur. Tot nu toe raakten we met elke song exact de juiste snaar.

Jouw soul song

Op basis van jouw verhaal, jouw wensen en visie, schrijven wij een song. We nemen het nummer op in onze professionele studio, laten het mixen en je ontvangt het in je mailbox in mp3 en wav formaat. Dit nummer is voor persoonlijk gebruik en mag je uiteraard aan familie en/of vrienden laten horen. Het nummer is geschikt voor commercieel gebruik.

Waarde: €1249,- excl. 21% BTW

Jouw song compleet 

Jouw song spelen we in met vier muzikanten. Dit geeft een extra verrijking aan de muziek en maakt jouw nummer nog mooier. Per nummer kiezen we voor de juiste bezetting. Denk aan piano, drums, contrabas en saxofoon. Of piano met een strijkers. We kiezen dit altijd zorgvuldig uit en werken alleen met de beste musici van Nederland.


Wil je een aantal voorbeelden horen? Neem dan contact met ons op. De muziek is namelijk nog niet uitgebracht en alleen op aanvraag te beluisteren.

Waarde: €2497,- excl. 21% BTW.

Jouw soul song voor publiek

Hoe zou het zijn wanneer jij jouw nummer niet alleen als opname ontvangt, maar je het ook voor het eerst live gespeeld hoort? Met al jouw dierbaren om je heen? Dat kan online of in een ruime studio van 180m2, waardoor we dit verantwoord en veilig aan je kunnen laten horen. Een unieke beleving en ervaring bij ons in de Power Sound Studio.

Uiteraard krijg je jouw liedje na afloop mee naar huis.

Waarde: €3497,- excl. 21% BTW

Vragen?

Fire away

Kom je er niet uit, welke samenwerking het beste bij jou past? Of twijfel je nog? Neem dan contact op en we denken met je mee.

 

 

 

 

 

 

OVER NICOLINE

 

Nicoline is zangeres en soul song storyteller. Met haar stem en muziek neemt ze je mee op reis. Brengt je (weer) in contact met je verlangens. Ze nodigt je uit om volmondig en volwaardig te kiezen voor wat jij graag wilt beleven. Door haar eigen weg, crossroads en lessen te delen in haar muzikale verhalen.

Beleef de muziek van Nicoline live

Ben je enthousiast over de Soul Songs op maat? Maar ben je vooral ook benieuwd geworden naar Nicoline? Wil je haar stem en muziek wel eens live beluisteren en beleven?

Ik ben zangeres, studio girlboss & songwriter.