)

Lijkt het jou fantastisch om jouw unieke stem Verder te ontwikkelen? In de studio jouw goud op te nemen? Of met jouw talent de wereld te inspireren?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn naam is Nicoline Pouwer en ik ben zangeres, songwriter en geef in onze professionele opnamestudio zang- en talent coaching.

Vanuit vertrouwen, wederzijds respect en met veel plezier begeleid ik je bij het ontdekken van jouw stem, haar mogelijkheden en – mocht jouw hart daar sneller van gaan kloppen – het vinden van jouw plek in het professionele werkveld.

Want hoe gaaf zou het zijn als datgeen wat jou zo uniek maakt, jouw eigen geluid, ook gehoord wordt? 

Jouw stem klinkt prachtig, precies zoals de bedoeling is.

Hoeveel zanglessen, masterclasses of opleidingen je ook gevolgd hebt, als je veel twijfelt, vaak onzeker bent of je je blijft verschuilen achter die demo’s die nog niet up-to-date zijn, geniet je niet maximaal van jouw unieke talent en krijg je niet de opdrachten waar je ècht blij van wordt en die perfect aansluiten bij jouw mogelijkheden.

Laten we samen eens in kaart brengen waar jij goed in bent en wat jou zo authentiek maakt. Wat jou energie geeft en wat jij heel graag wil gaan delen. En in welke vorm we jouw talent gaan opnemen en naar buiten brengen, zodat je steeds meer gaat doen van hetgeen voor jou de bedoeling is.

Als je mij een berichtje stuurt, plannen jouw eerste sessie gelijk in.

Terug naar de roots 

Het plezier van zingen 

Ik studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium en cum laude aan the Royal Academy of Music in Londen. Ik stond in iconische zalen als Theater Carré, het Koninklijk Concertgebouw en de Doelen en nam ontelbare liedjes op in de professionele studio’s van Nederland, maar ‘somewhere along the way, raakte ik het vertrouwen en plezier in het zingen kwijt.

Vooral na het conservatorium zat mijn rugzak zo vol met technische kennis, dat het zingen iets werd wat ik ‘goed moest doen’. Na een relatiebreuk, het schrijven van mijn eigen songs en vele trainingen, ben ik gelukkig weer helemaal terug bij mijn roots. Ik zing, leef en coach vanuit de visie:

“Wat wèl? Waar krijg je energie van? En welk goud heb jij nu al in handen, dat prachtig is om te delen?”

ste release: Backpacker.

 

Vocal session

Een zangsessie is een mooi begin wanneer je weer op een rustig tempo wilt starten met het ontwikkelen van jouw zangstem.

Het mag spannend of oncomfortabel zijn, dat hoort er in het begin vaak bij.

But no worries. I’ve got your back!

We gaan lekker aan de piano zingen, kiezen materiaal uit dat goed bij je past en zetten zangtechnisch en muzikaal de puntjes op de i.

Met frisse energie en met een flinke boost aan vertrouwen loop jij de deur uit en heb je zin om aan de dag te beginnen. 

We werken we ruim een uur op Ijburg aan jouw zangtalent.

Prijs per sessie: €65,-

 

Studio session

Wil jij songs, spoken words of meditaties opnemen? Het goud vastleggen, terwijl je daarbij goede voice coaching bij krijgt? 

In onze professionele studio’s in Amsterdam, kun jij je volledig focussen op datgeen wat jij wilt delen, zonder dat jij je bezig hoeft te houden met randvoorwaarden of technisch gedoe. Je wordt volledig ontzorgt en ik help je met veel liefde bij het opnemen en delen van jouw goud.

 Prijs per sessie: €450,-

Soul Signature Traject

“Capture your authentic voice
and illuminate the world”

De essentie van het Soul Signature traject is het verstevigen van jouw talent, het delen van jouw signature sound en het realiseren van jouw verlangens.

We bepalen aan het begin van het traject de stip op de horizon, vormen de inhoud van het programma op maat en creëren en fijne workflow, waardoor we jouw verlangens realiseren.

Gedurende drie maanden coach ik je in zes tot acht sessies op soul level.
We werken aan jouw sound, aan jouw liedjes en nemen in de studio het materiaal op, waardoor jij een prachtig portfolio ontwikkelt.

We schakelen ons netwerk in, zodat jij – als jouw hart daar sneller van klopt- jouw plek in het professionele werkveld vindt.

Dus wil jij jouw verhaal met eigen liedjes, met spoken words of met muzikale meditaties de wereld inspireren?

Stap dan nu in voor de early bird prijs van  €1997,- 
of betaal in 3 termijnen van €697,-.
Na 1 maart gaat de prijs omhoog naar €2497,-

 

 

‘Haar energie is voelbaar en geeft mij elke keer weer de drive, de nieuwe inzichten en de kracht die ik nodig had om weer stappen te zetten in de richting naar mijn dromen en doelen.’

Loekie Janssen
Blogster en zangeres

Backstage

in het dagelijks leven ben ik moeder van ismaël, getrouwd met paul en bonusmoeder van ilan en liora

Ik werk graag in mijn studio waar ik nieuwe liedjes schrijf, concepten voor zakelijke en kinderpodcast creëer of in opdracht van anderen liedjes inzing. Af en toe rijd ik (met knikkende knieën) paard en hou ik ervan om lekker buiten te zijn.

Ik vind het altijd erg leuk om anderen te ontmoeten en vanuit mijn design als projector te zien welk goud een ander in zich heeft en nog meer naar buiten mag komen, waar we allemaal veel meer gaan leven wie we in essentie zijn, waardoor de wereld een stukje lichtvoetiger wordt. 

Let’s connect 

Volgen we elkaar al op social? Erg leuk om je daar te ontmoeten! Klik op het icoontje hieronder en ik zie je snel!

Nieuwsgierig naar mijn muziek?