Dé podcast studio

Professionele podcast opnemen

Dé podcast studio

professionele podcast opnemen

Je kiest ervoor om de opnamen in een professionele studio te laten plaatsvinden, waar jij en jouw gasten zich thuis voelen. Hierdoor voel jij je vrij om je te focussen op de thema’s die je wilt bespreken, zodat er een echt waardevol gesprek plaatsvindt. Een gesprek dat jouw huidige fans, maar ook nieuwe potentiële klanten, direct inspireert. Waardoor je de “go to” expert bent in jouw vakgebied en ze graag met jouw  (online) programma of met persoonlijke begeleiding aan de slag willen gaan. Zo zijn jouw podcasts niet alleen een gave manier om met collega ondernemers in contact te komen, maar ook om een waardevol aanbod te creëren waarmee je op meerdere lagen verbinding maakt met jouw (nieuwe) klant.

‘Zo tof hoe Nicoline met haar team mijn persoonlijkheid en missie weet te vertalen naar muziek.’

SANNE VAN PAASSEN

SANNE VAN PAASSEN

Voor mijn podcast heeft Nicoline samen met haar team een nieuwe tune gemaakt. Hier ben ik helemaal happy mee! Zo tof hoe zij mijn persoonlijkheid en missie weet te vertalen naar muziek. Geweldig om met haar samen te werken! Het was echt een cadeau voor mezelf. Als je de kans hebt om met Nicoline samen te werken, zou ik dat zeker doen.

‘‘

High end opnemen

Jij wordt ontzorgd

In de Power Sound Studio neem jij verantwoord en veilig jouw gesprek op. Door onze ruime opnameruimte van 180m2 schuif je gemakkelijk met meerdere gasten aan voor de microfoon met daarbij de minimale afstand van 1,5 meter tussen jou en jouw gast. 

Je wordt volledig ontzorgd en hoeft je alleen nog maar te focussen op wat je wilt zeggen, terwijl je ondertussen geniet van de heerlijke koffie of thee uit onze espressomachine. 

Wil jij jouw podcast naar het volgende level tillen of direct op hetzelfde niveau opnemen als waarop jij onderneemt? 

Neem dan contact met ons op of boek direct jouw plek in onze agenda.

Representatief

HET IS MOOI

Als jouw gast op hoog niveau onderneemt, wil je die in een mooie omgeving ontvangen. Een heerlijke espresso, cappuccino of gemberthee aanbieden. En het gevoel van ‘thuis zijn’ meegeven, zodat ze vrij uit met jou in gesprek gaan. In de podcast studio is alles tot in de puntjes verzorgd, waardoor het alleen maar over jullie gesprek gaat en jouw gast met een positief gevoel naar buiten gaat.

Auditief

Ze blijven naar je luisteren

Binnen vijf seconden kiezen we onbewust of we blijven luisteren naar een podcast of niet. Dit ligt niet aan wàt je zegt, maar hòe je het zegt en hoe de opnamen klinkt. In de nabewerking zorgen ervoor dat jouw podcast zonder afleiding tot het einde geluisterd wordt. Waardoor jouw boodschap op alle niveau’s binnenkomt bij jouw luisteraar en ze de vervolgstap zetten.

Boek jouw plek

Podcasts voor starters & sterren

Podcastserie

Duik een dagdeel onze studio in en neem in één keer 3 tot 4 nieuwe afleveringen op.

Zo ben jij weer voor weken voorzien van verse content.

En eerlijk is eerlijk, het draait uiteindelijk bij podcasting: om regelmaat. Niet eenmalig een goede aflevering, maar keer op keer verrassen met binge-waardige mooie verhalen, ontwikkelingen en inzichten.

Maak het jezelf met deze optie gemakkelijk. Alles wat jij hoeft te doen is zorgen dat jij en jouw gesprekspartner(s) bij ons in de studio zijn.

Jij kunt je vanaf dat moment volledig richten op de inhoud, en genieten van het mooie gesprek dat ontstaat.

Wij regelen de kwaliteit van de opname en de nabewerking!

Investering €798,-
excl. 21% BTW

Podcast op locatie

.
Hoewel wij met meer dan 180m2 aan opnameruimte voor voldoende ruimte zorgen, kan het zijn dat je toch liever op jouw eigen locatie blijft. Geen probleem!

Wij zijn het gelukkig al meer dan 30 jaar gewend om op locatie geweldige audio op te nemen en komen dan ook met het grootste gemak jouw kant op.

 Jij hoeft je bij deze optie alleen nog maar te richten op de inhoud, en te genieten van het mooie gesprek dat ontstaat.

Wij regelen uiteraard de kwaliteit van de opname en de nabewerking.

 

Investering €849,-
exclusief 21% BTW

Alleen nabewerking

Nemen jullie de podcasts zelf op of wil je jouw webinar episodes omzetten naar podcasts? Hoewel wij natuurlijk niets liever doen dan de podcast van A tot Z te begeleiden, staan wij ook voor jullie wanneer jullie alleen de nabewerking willen uitbesteden. 

Zo halen wij in deze fase gedeeltes uit de opnamen waar bijvoorbeeld veel versprekingen of pauzes te horen zijn, zodat het gesprek vlot doorloopt. We werken aan die lekkere podcast sound en plaatsen de jingle met call to action op de juiste plek, zodat jouw podcast er nog steeds uitspringt en lekker in het gehoor klinkt.

 

Benieuwd naar het resultaat? Stuur ons de opname door en wij laten je horen hoe het eindresultaat klinkt. 

Unieke jingle

Vertaalslag van jouw kernwaarden naar muziek

Wil je ook een unieke jingle in jouw podcast laten klinken? Dat kan!
Wij maken de perfecte vertaalslag van jouw kernwaarden naar muziek. Dat kan al vanaf €1497,-

Luister hieronder naar de jingle van Claire van den Heuvel, Sanne van Paassen of mijzelf.

Wie gingen je voor?

gaan voor kwaliteit

In de podcast studio neemt Claire van den Heuvel haar Truecolor Talks op, waarvoor zij mooie gasten uitnodigt. Zij liet een jingle maken die perfect past bij het brengen van helderheid, door haarzelf ook wel “Drops of Clairity” genoemd.

Voor ex-topsporter Sanne van Paassen is haar podcast het kanaal waardoor zij nieuwe klanten krijgt. Om het nóg professioneler aan te pakken, liet ze ons een nieuwe jingle voor haar maken.

Melita Mertens is vaste gast voor haar Leiderschapspodcasts. Alledrie lieten ze zich door Nicoline coachen op stemgebruik, zodat het intro lekker klinkt en de luisteraar zin heeft in het gesprek.

‘Een mooie mix van expertise en klantliefde.’

MELITA MERTENS

MELITA MERTENS

De nieuwe opname voor de podcast “Leiderschap” is een feest. De mooie mix van expertise en klantliefde van Power Sound Studio op IJburg geeft hiervoor de basis. Zo fijn om met ze te mogen werken. Topbedrijf!

‘‘

Boeken of iets vragen?

persoonlijk contact

Wil je een mooie podcast opnemen of een te gekke jingle laten maken?
Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen

WAT JE NOG WILT WETEN

Waar bevindt de podcast studio zich?

De podcast studio is gelegen in Amsterdam West. Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam. Zie hieronder het kaartje voor gedetailleerde instructies.

Kan ik makkelijk parkeren?

Ja, je parkeert je auto gemakkelijk bij de studio. Parkeren is gratis)