Dé podcast studio

Professionele podcast opnemen

Dé podcast studio

professionele podcast opnemen

Je kiest ervoor om de opnamen in een professionele studio te laten plaatsvinden, waar jij en jouw gasten zich thuis voelen. Hierdoor voel jij je vrij om je te focussen op de thema’s die je wilt bespreken, zodat er een echt waardevol gesprek plaatsvindt. Een gesprek dat jouw huidige fans, maar ook nieuwe potentiële klanten, direct inspireert. Waardoor je de go to expert bent in jouw vakgebied en ze graag met jouw  (online) programma of met persoonlijke begeleiding aan de slag willen gaan. Zo zijn jouw podcasts niet alleen een gave manier om met collega ondernemers in contact te komen, maar ook om een waardevol aanbod te creëren waarmee je op meerdere lagen verbinding maakt met jouw (nieuwe) klant.

‘Zo tof hoe Nicoline met haar team mijn persoonlijkheid en missie weet te vertalen naar muziek.’

SANNE VAN PAASSEN

SANNE VAN PAASSEN

Voor mijn podcast heeft Nicoline samen met haar team een nieuwe tune gemaakt. Hier ben ik helemaal happy mee! Zo tof hoe zij mijn persoonlijkheid en missie weet te vertalen naar muziek. Geweldig om met haar samen te werken! Het was echt een cadeau voor mezelf. Als je de kans hebt om met Nicoline samen te werken, zou ik dat zeker doen.

‘‘

High end opnemen

Jij wordt ontzorgd

In de Power Sound Studio neem jij verantwoord en veilig jouw gesprek op. Door onze ruime opnameruimte van 180m2 schuif je gemakkelijk met meerdere gasten aan voor de microfoon met daarbij de minimale afstand van 1,5 meter tussen jou en jouw gast. 

Je wordt volledig ontzorgd en hoeft je alleen nog maar te focussen op wat je wilt zeggen, terwijl je ondertussen geniet van de heerlijke koffie of thee uit onze espressomachine. 

Wil jij jouw podcast naar het volgende level tillen of direct op hetzelfde niveau opnemen als waarop jij onderneemt? 

Neem dan contact met ons op of boek direct jouw plek in onze agenda.

Representatief

HET IS MOOI

Als jouw gast op hoog niveau onderneemt, wil je die in een mooie omgeving ontvangen. Een heerlijke espresso, cappuccino of gemberthee aanbieden. En het gevoel van ‘thuis zijn’ meegeven, zodat ze vrij uit met jou in gesprek gaan. In de podcast studio is alles tot in de puntjes verzorgd, waardoor het alleen maar over jullie gesprek gaat en jouw gast met een positief gevoel naar buiten gaat.

Auditief

Ze blijven naar je luisteren

Binnen vijf seconden kiezen we onbewust of we blijven luisteren naar een podcast of niet. Dit ligt niet aan wàt je zegt, maar hòe je het zegt en hoe de opnamen klinkt. In de nabewerking zorgen ervoor dat jouw podcast zonder afleiding tot het einde geluisterd wordt. Waardoor jouw boodschap op alle niveau’s binnenkomt bij jouw luisteraar en ze de vervolgstap zetten.

Boek jouw plek

Podcasts voor starters & sterren

Podcast to Go

In een studioperiode van max. 1 uur mag jij alleen, of samen met gast (-en), een podcastaflevering opnemen. Deze editen & mixen wij voor je, zodat het gesprek vlot verloopt en lekker klinkt.

€250,- excl. 21% BTW

PodcastSerie

Een serie bestaat uit acht afleveringen van maximaal een uur. 
Deze afleveringen neem je in batches van twee dagdelen bij ons in de studio op en het inspreken van jouw voice-over wordt door ons begeleidt, zodat je spreekt zoals je normaal in een gesprek ook doet.
N
a de opnamen editen, mixen & masteren wij de afleveringen en ontvang je binnen een week het resultaat.

€1797,- excl. 21% btw

Podcast & Jingle

Jij bent helemaal ready to go met jouw podcastserie die start met jouw unieke, herkenbare jingle, zodat mensen direct de muziek van jouw bedrijf horen.
Het inspreken van jouw voice-over wordt door ons begeleidt, zodat je spreekt zoals je normaal in een gesprek ook doet. Of we boeken een professionele voice-over die met de juiste tone of voice direct de aandacht van de luisteraar weet vast te pakken.

Uiteraard staat de hele dag lekkere koffie & thee voor je klaar.

€3797,- excl. 21% btw

de opties op een rij

Podcast to Go

STUDIOTIJD

max. 1 uur

EDITEN

1 uur

PODCASTS

1

VOICE-OVER

nee

JINGLE

nee

PodcastSerie

STUDIOTIJD

8 uur

EDITEN

8 uur

PODCASTS

8

VOICE-OVER

ja

JINGLE

nee

Podcast & Jingle

STUDIOTIJD

8 uur

EDITEN

12 uur

PODCASTS

8

VOICE-OVER

ja

JINGLE

ja

Unieke jingle

Vertaalslag van jouw kernwaarden naar muziek

Wil je ook een unieke jingle in jouw podcast laten klinken? Dat kan!
Wij maken de perfecte vertaalslag van jouw kernwaarden naar muziek. Dat kan al vanaf €1497,-

Luister hieronder naar de jingle van Claire van den Heuvel, Sanne van Paassen of mijzelf.

Wie gingen je voor?

gaan voor kwaliteit

In de podcast studio neemt Claire van den Heuvel haar kwetsbare Truecolor Talks op, waarvoor zij mooie gasten uitnodigt. Zij liet een jingle maken die perfect past bij het brengen van helderheid, door haarzelf ook wel drops of Clairity genoemd.

Voor ex-topsporter Sanne van Paassen is haar podcast het kanaal waardoor zij nieuwe klanten krijgt. Om het nóg professioneler aan te pakken, liet ze ons een nieuwe jingle voor haar maken.

Melita Mertens is vaste gast voor haar Leiderschapspodcasts. Alledrie de dames lieten zich door mij coachen op stemgebruik, zodat het intro lekker klinkt en de luisteraar zin heeft in het gesprek.

‘Een mooie mix van expertise en klantliefde.’

MELITA MERTENS

MELITA MERTENS

De nieuwe opname voor de podcast “Leiderschap” is een feest. De mooie mix van expertise en klantliefde van Power Sound Studio op IJburg geeft hiervoor de basis. Zo fijn om met ze te mogen werken. Topbedrijf!

‘‘

Boeken of iets vragen?

persoonlijk contact

Wil je een mooie podcast opnemen of een te gekke jingle laten maken?
Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen

WAT JE NOG WILT WETEN

Waar bevindt de podcast studio zich?

De podcast studio is gelegen in Amsterdam West. Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam. Zie hieronder het kaartje voor gedetailleerde instructies.

Kan ik makkelijk parkeren?

Ja, je parkeert je auto gemakkelijk bij de studio. Parkeren is gratis)