Met mijn muzikale verhalen nodig ik je uit om even uit de dagelijkse ruis te stappen. Om contact te maken met jouw grootste dromen en diepste verlangens.

Mijn naam is Nicoline Pouwer. Ik ben zangeres, songwriter en soul song storyteller. Met mijn muziek – een mix van pop, jazz en folk – neem ik je mee op reis. Mijn liedjes inspireren je om je open te stellen voor wat het leven echt voor jou in petto heeft. Om je helemaal over te geven aan de vraag: Wat wil ik? Wat wil ik beleven?

Want wat je jezelf nu misschien ook nog vertelt… Het kan wél. De mogelijkheden zijn oneindig. Dat wil ik je met mijn songs laten voelen. Zodat jij voor de mitsen en maren in je hoofd blijft en straks wel die sprong durft te wagen, waar je nu alleen nog maar van droomt.

Het Koninklijk Concertgebouw
De Doelen en naar Theater Carré

Dat muziek die kracht heeft, staat voor mij buiten kijf. Dat heb ik in mijn leven en zangcarrière zelf ervaren, en dat is wat mij nu nog altijd drijft. In mijn eigen werk, mijn optredens en de one of a kind soulsongs die ik in opdracht maak voor anderen.

 

Terug naar de roots 

It is time to defeat your fears

Ik studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium en cum laude aan the Royal Academy of Music in Londen. Ik stond al in iconische zalen als Theater Carré, het Koninklijk Concertgebouw en de Doelen.

Waar ik tijdens mijn studies voornamelijk nummers zong van componisten als Bernstein, Sondheim en Kurt Weill, ontstond jaren later het verlangen om zelf muziek te schrijven. Liedjes over op reis gaan, ontdekken wie je bent en het volgen van je hart.

Backpacker is een van de eerste nummers die ik geschreven heb en is nu uit op alle online platforms. Daar vind je inmiddels ook “Feel”, “My Night Sky” en de nieuwste single: “Lay your weapons down”.  de nieuwste release: Backpacker.

 

BEKEND VAN:

Wanneer je iets niet in woorden vangt…

Mijn liefde voor muziek en live optreden kan ik niet anders uitleggen

dan door jou deze video van Analog Masters te laten zien. Wat een feest om door deze fantastische crew te worden uitgenodigd en met een veelzijdige band met strijkers te mogen spelen in deze uitzending.     

‘Het optreden van Nicoline heeft het publiek benoemd als één van de beste optredens van het festival.’

SIMONE BRINKMAN
ORGANISATOR NOORD ZIE JAZZ FESTIVAL

Backstage

in het dagelijks leven ben ik moeder van ismaël, getrouwd met paul en bonusmoeder van ilan en liora

Ik werk graag in mijn studio, waar ik nieuwe liedjes schrijf op basis van persoonlijke verhalen, waar ik samen met componisten, producers en muzikanten  jingles maken voor bedrijven en podcasts opnemen die van waarde zijn.

Wil jij met ons samenwerken? Ontdek dan de mogelijkheden van het werken in onze studio.    

Meer over de studio

Connect & listen

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij en mijn muziek?

Volg mij dan op social

Ontdek mijn muziek