Lichtconcerten

Soul Song Sunday

Laten we kijken naar hoe wel. Doen wat onze ziel en daarmee ons levensgeluk voedt. Kaders vanuit plezier. Verbinding. Ademruimte. Een zondag in de maand. Ga maar mee en kom samen met jouw soul family. Je creëert bedding voor een lichter leven.

Als het donker is, schijnt licht nog feller.

Ik geloof erin dat wij zelf de lichtpuntjes in de wereld creëren. Goed kunnen doorzien wat niet. Waardoor wat wèl nog helderder schijnt. Zo ook de lichtconcerten.
Ze zijn er om je met jezelf en de ander te verbinden. Om je weer op te laden met positieve energie.
En door de muziek jouw ziel te voeden, waardoor je jouw leven steeds lichter leeft.

Met elkaar. Doe je mee?

Soul Songs

Soul Songs zijn liedjes die je van binnenuit voeden. Die je vanuit je tenen kunt zingen. Omdat elke toon en elk woord klopt. Ze helpen je los te laten. En wijzen de richting naar een lichter leven.

Een unieke locatie

We gaan muziek maken op een magische plek. Die staat voor vrijuit genieten met zintuigen aan.  Na het lichtconcert kun je hier met elkaar connecten terwijl je door Food Alchemist Claudia Lucardie verrast je met haar geweldige food creaties die regelrecht naar jouw hart gaan.

Het is tijd

Het is tijd om het neer te zetten. Het te doen. Nu kunnen we de verandering hoorbaar maken. Door met z’n allen een keer per maand samen te komen. En bedding te geven aan een nieuw jaar.

Klaar voor het next level

Van dromen naar doen

Het koninklijk Concertgebouw, Theater Carré en de Doelen. Ik heb in de mooiste zalen gezongen. Ik ben Cum Laude afgestudeerd aan the Royal Academy of Music in Londen. En had jarenlange studio ervaring achter rug.

En toch was ik die oorspronkelijke sprankeling voor het zingen kwijtgeraakt. Door teveel in het hoofd te gaan zitten. Teveel na te denken. En teveel te luisteren naar wat anderen mij zeiden te doen.

Totdat ik een paar jaar geleden mijzelf opnieuw uit moest vinden. Omdat ik door de bevalling van mijn liefste zoon Ismael het donker zag.

Door deze aan te kijken. Te doorvoelen en er vrienden mee worden, begon de muziek van binnenuit weer te  spelen. En van het dromen over, begon ik stap voor stap weer te doen. Nu niet meer alleen. Maar samen.

De lichtconcerten zijn hier een prachtig voorbeeld van. Het initiatief komt vanuit mij. Soul leaders haken aan. 
Want ‘samen’ is het toverwoord van 2022.

Mijn wens voor jou

Verbinden

Hoe fijn is het wanneer je een keer per maand een plek hebt waar je kunt opladen. Kunt genieten van prachtige muziek.  

Je bent zo welkom

Wil je alvast op de wachtlijst en als eerste op de hoogte worden gehouden van de Soul Song Sundays? Laat dan jouw naam en mailadres achter en je reserveert als eerste jouw ticket.

info@nicolinepouwer.com
Amsterdam
06-14043192