Live Your Dreams podcast

#004 Nadine Melenhorst

Nine Star Ki gaf haar de inzichten om zichzelf te beter begrijpen, waardoor ze nu weet wat haar kernkwaliteiten zijn en wat zij nodig heeft.

Wie

in gesprek met

In 1 ogenblik zei ze haar vaste baan in de retail op en startte haar eigen onderneming vanuit het Pipi Langkous Principe: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan”.  Ze coachte  groepen ondernemers naar het vinden van hun soul purpose. En ondertussen is Nine Star Ki haar middle name geworden.

Ze lanceerde haar Nine Star Ki summerschool én haar 1-op-1 consulten en verdiende met haar nieuwe bedrijf binnen 2 maanden €50.000,- Een hersenvliesonsteking die wel 4 maanden duurde, zorgde ervoor dat zij nu zorgvuliger haar dromen realiseert. En vanwege haar grote kennis op het gebied van Nine Star Ki heb ik haar uitgenodigd: Nadine Melenhorst.

Wat

THEMA’S

In ons gesprek gaan we in op haar jeugd en hoe Nine Star Ki haar weer terug in haar element heeft gezet.

Luister

de podcast

Klik op onderstaande afbeelding om de podcast te beluisteren.

Lees

een sneak preview

Nadine: “Als kind ben ik altijd een onbegrepen kind geweest. Mijn ouders snapten mij niet, konden niet met mijn gevoeligheid en mijn autonomie overweg. En dat was thuis altijd heel lastig. Ik wist dat mijn moeder er heel veel moeite mee had dat ze mij niet begreep. Mijn vader probeerde controle uit te oefenen en mij te sturen. Mijn gevoelige kant wilde weg zetten, want als je zo gevoelig bent, kun je niet overleven in deze wereld. Dus het was zijn manier van mij beschermen.”

Nine star Ki gaf haar de inzichten om zichzelf te beter begrijpen, waardoor ze nu weet wat haar kernkwaliteiten zijn en wat zij nodig heeft.

“Vijf jaar geleden kwam ik in aanraking met NSK. Ik geloofde simpelweg niet dat een geboortedatum exact kon vertellen hoe je in elkaar zit. Ik dacht: “Zo simpel kan het niet zijn.” Ik stapte er wel open in en dacht uiteindelijk: “Wauw. Alles klopt gewoon. Alles klopt. Hoe dan?”

Het was eerst een feest van herkenning. Oh ja, zo ben ik. Toen kwam er wel een stukje rouw. Daar zit dan wel ook de miskenning op. De miskenning door m’n ouders. De constante conflicten die ik met m’n vader heb. Dat zit dus ook in mijn eigen Nine Star Ki reeks… Het heeft zoveel voor mij gedaan.”

Nadine geeft op dit moment een gratis Nine Star Ki Challenge voor ouders / opvoeders met kinderen. Omdat zij als geen ander weet hoe belangrijk en nodig het is om als kind gezien en begrepen te worden.

Luister naar ons gesprek om meer te weten te komen over Nine Star Ki en Nadine. En laat ons vooral in de comments weten wat je van het gesprek vindt.

Liefs,

Nicoline

Nog een podcast luisteren?

DIT WAREN OOK MOOIE GESPREKKEN…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Podcast & Performance Letter

Wil je een seintje krijgen als er een nieuwe podcast online staat? Informatie ontvangen over het opnemen van je eigen podcast? Of weten wanneer ik (bij je in de buurt) optreed? Meld je aan voor The Podcast & Performance letter en je bent altijd als eerste op de hoogte!

Je bent aangemeld!