Live Your Dreams podcast

#006 Hanneke Peeters

Een gesprek over selfcare, inner beauty, het roer om durven gooien en vanuit je passie bijdragen aan het grotere geheel. 

Wie

in gesprek met

Ze is samen met Clint, moeder van Fitz en Louie én ze heeft – het prachtige bedrijf Rock Your World. De plek waar kristallen en oliën, online programma’s en boeken je helpen om de verbinding met je hart te maken en je basis te versteviging.

Een vrouw met een missie, die zichzelf omschrijft als
“Dream, dreamier, dreamiest”

In deze podcast deelt zij haar verhaal en deelt zij tools om je te helpen gronden en dichter bij jezelf te brengen.

Luister

de podcast

Klik op onderstaande afbeelding om de podcast te beluisteren via SoundCloud, of beluister direct door op de play button te klikken.

Lees

een sneak preview

Hanneke Peeters over kristallen en oliën: “Vergelijk stenen en oliën met muziek. Doordat je bewust naar de steen kijkt en er contact mee maakt, komt het bijbehorende gevoel naar boven. Als je bijvoorbeeld rode oranje stenen ziet, krijg je een strijdbaar en krachtig gevoel. Ten minste, zo werkt dat mij mij in ieder geval. Het is een tool om met gevoelens in contact te komen. Net zoals muziek dat met je kan doen.” 

Het is een bewuste keuze om een korte (leesbare) sneak preview te geven van ons gesprek. Want je moet haar horen. Op alle levels ervaren. Waardoor je ongetwijfeld geraakt wordt en met hele goede vibes jouw dag tegemoet gaat.

Oké, dan nog een heeeele kleine quote, die ik op basis van ons gesprek heb gevormd:

Soms hoeven we niet zoveel te begrijpen, maar kunnen we beter openstaan voor dat wat er ontstaat en dan ervaren we wel wat het bij kan dragen aan je geluk of aan het realiseren van je dromen.


Het volgende Live Your Dreams Concert is op 22 september. Nieuwe liedjes, nieuwe verhalen. Wil jij ook in de podcast jouw verhaal, jouw boodschap of missie delen? Je bent van harte welkom. Stuur een mail met uitleg waarom je dat wilt en ik neem contact met je op.

 

Nog een podcast luisteren?

DIT WAREN OOK MOOIE GESPREKKEN…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *